Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Tabără de vară internațională la Cîrligele


Copiii din Cîrligele au avut parte de o săptămână plină de activități și voie bună. Tabăra de vară internațională organizată, în perioada 7-14 august, de voluntarii belgieni împreună cu Asociația Deal Verde, Primăria Cîrligele și Asociația Grupurilor Locale de Tineret din România (AGLT) s-a încheiat vineri. Organizatorii s-au gândit la o temă specială pentru fiecare zi și au stabilit o serie de jocuri educaționale.
    „Copiii au fost cooperanți, entuziasmați, ca orice copil atunci când vine vorba de jocuri. A ajutat foarte mult elementul de exotic pe care îl au elevii belgieni. Ne-am gândit la o tabără și pentru anul viitor, dar și la alte proiecte educaționale, tot cu ajutorul și implicarea tinerilor belgieni”, a declarat președintele Asociației Deal Verde, Mihai Soare.
    Reamintim că anul trecut, 12 voluntari de la Instituut Heilig Hart van Maria, din Berlaar, s-au implicat în activități de voluntariat, precum plantarea mai multor copaci la ieșirea din Cîrligele către Focșani sau predarea cursurilor prin metode de educație non-formală elevilor Åžcolii gimnaziale „Profesor Mihai Sîmbotin” din Cîrligele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?