Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Casa unei şefe din Direcția de Finanţe, CĂLCATĂ de hoţi


O locuință din municipiul Focșani a fost spartă, la sfârșitul săptămânii trecute, hoții acționând în timp ce proprietarii erau plecați de acasă. Locuința aparține unui medic de familie într-o comună din apropiere de Adjud și soției sale, care este șefa unui serviciu de la Direcția de Finanțe. Potrivit unor surse oficiale, persoane necunoscute au pătruns în casa soților Florentina și Marius A. în noaptea de vineri spre sâmbătă, prin forțarea unui geam. Au plecat, printre altele, cu bijuterii. Sunt voci care spun că prejudiciul ar fi de câteva zeci de mii de lei, informație care nu a fost confirmată de politiști. Ieri după amiază, aceștia nu știau valoarea exactă a bunurilor sustrase.
Oamenii legii au confirmat că s-a făcut sesizare cu privire la spargere, apelul prin 112 fiind primit pe data de 4 iulie, la ora 2.10. Sesizarea a fost făcută chiar de medicul de familie Marius A.. Polițiștii ne-au spus că a fost întocmit dosar penal și se fac cercetări pentru prinderea și tragerea la răspundere a autorilor, dar și pentru recuperarea prejudiciului creat. „La data de 4.07.2015, ora 02.10, polițiștii au fost sesizați de un bărbat de 57 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute, în intervalul în care a lipsit de acasă, au pătruns în locuința sa prin forțarea unei ferestre și au sustras produse alimentare, bijuterii și un telefon mobil. În cauză se efectuează cercetări în vederea identificării autorilor, tragerii la răspundere a acestora și recuperarea prejudiciului creat”, ne-a declarat inspector principal Cătălina Murariu de la biroul de presă al IPJ.
Reporterii „Monitorul de Vrancea” l-au contactat, ieri, de mai multe ori, pe medicul de familie pentru a-i consemna punctul de vedere, dar acesta nu a răspuns la telefon.
Reamintim că în luna mai, casa unui arhitect cunoscut din municipiu a fost călcată de hoți, spargerea fiind dată în timpul zilei, necunoscuții plecând din imobil cu obiecte valoroase din aur.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?