Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Un argentinian şi un lituanian vor juca finala la simplu la „Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea – Municipiul Focşani”


Semifinalele turneului internațional de tenis de câmp „Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea – Municipiul Focșani” oferit vrâncenilor de Consiliul Județean Vrancea și Municipiul Focșani prin Consiliul Local și Primăria Municipiului s-au disputat ieri la pe terenurile Arenei George Bucuroiu de la Baza Sportivă Milcovul. Turneul este organizat de Tenis Club Focșani, Clubul Sportiv Unirea Focșani, Federația Română de Tenis și Federația Internațională de Tenis.
Turneul de la Focșani, este dotat cu premii de 15.000 de dolari și 27 puncte ATP și are ca sponsori firmele Artifex, Pandora, Premium Porc SRL, ca parteneri pe DEEP SERV, ALTDORF TEHNIK, Migami, Tricotton Junior, Brand Adviser, Contliv, Lancris, Cabinet Avocat Dan Adrian. Aseară ar fi trebuit să se dispute și finala la dublu, dintre Claudio Fortuna/ Laurynas Grigelis – Maxim Dubarenco/ Vladislav Manafov, dar partida a fost amânată pentru astăzi (n.r. sâmbătă). Astăzi, de la ora 11.30, va avea loc finala la simplu, urmată de festivitatea de premiere, apoi se va juca finala de dublu.

Semifinalele la simplu:
Laurynas Grigelis (Lituania) – Miljan Zekic (Serbia) 7-5, 6-1.
Vasile Antonescu (România) – Mariano Kestelboim (Argentina) 0-1 (meci întrerupt din cauza ploiii); Vasile Antonescu s-a retras din motive medicale.

Finala la dublu:
Claudio Fortuna (Italia)/ Laurynas Grigelis (Lituania)- Maxim Dubarenco (Belarus)/ Vladislav Manafov (Lituania) – se va disputa astăzi, după finala la simplu (în jurul orei 11.30).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?