Ediția: Marți 18 iunie 2024. Nr. 6651
Ediția: Marți 18 iunie 2024. Nr. 6651

Serialul „Game of Thrones” încheie al V-lea sezon cu un record de audiență


Serialul „Game of Thrones”, difuzat de postul HBO, a încheiat al cincilea său sezon duminică cu o audiență record de 8,1 milioane de telespectatori, deși a coincis cu difuzarea la aceeași oră a finalei NBA de baschet, informează compania de mediere a audienței Nielsen citată de EFE.
Potrivit cifrelor companiei de audiență, episodul intitulat „Mother’s Mercy” a înregistrat o creștere cu 13 la sută a audienței față de episodul anterior (7,1 milioane) și față de episodul care a încheiat precedentul sezon (7,09 milioane).
    Cea mai bună audiență a serialului s-a înregistrat la începutul celui de-al V-lea sezon, în aprilie, cu 8 milioane de telespectatori. Creșterea audienței a acestui serial nu lasă loc la îndoială având în vedere că la debutul său, în 2011, a reunit 2,2 milioane de telespectatori. Sfârșitul sezonului V al „Game of Thrones” a generat o uriașă dezbatere pe rețelele de socializare după moartea unuia din personajele principale. Tema a generat pe Twitter 436.000 de comentarii venite de la peste 5 milioane de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?