Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

VIDEO şi GALERIE FOTO: Bolizi de peste 3,1 milioane de euro la SAV 2015


Cele mai prestigioase mărci auto sunt expuse în Piața Unirii din Focșani la cea de-a a XIII-a ediție a Salonului Auto Vrancea „SAV 2015”, care se va derula până duminică, 14 iunie. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Vrancea, Municipul Focșani și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Vrancea. Dealerii și concesionarii auto reprezintă 15 mărci auto de renume la nivel mondial, valoarea exponatelor însumând în acest an peste 3,1 milioane euro. În Piața Unirii pot fi admirați bolizi de lux de la Mercedes, Land Rover, Audi, Jeep, Fiat, Volkswagen, dar și autoturisme la prețuri accesibile de la Dacia, Hyundai, Nissan, Skoda, Renault sau Peugeot.
Astăzi (sâmbătă-n.r.), începând cu orele 17.00, mașinile expuse în cadrul Salonului vor putea fi admirate și pe străzile municipiului, în cadrul  Caravanei Auto „SAV 2015”. „Așa cum am obișnuit concetățenii noștri, în fiecare an, această echipă formată din Consiliul Județean Vrancea, Primăria municipiului Focșani și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Vrancea organizează un eveniment frumos, de perspectivă, care nu poate decât să creeze acea speranță de mai bine a fiecăruia dintre noi, speranță de confort, pe care firmele participante la SAV și-l doresc cu siguranță”, a afirmat președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură, Sorin Vornic.

Vicepreședintele Consiliului Județean, Ionel Cel Mare, a felicitat Camera de Comerț și firmele pentru participarea la SAV 2015. El le-a transmis și felicitările președintelui Consiliului Județean, Marian Oprișan, pentru consecvența de care au dat dovadă și implicarea în organizarea, și în acest an, a Salonului Auto Vrancea. „Vă felicit pentru că ați venit. Felicit Camera de Comerț pentru că ați organizat acest salon auto. Oamenii din județul Vrancea au nevoie de o prezentare mai amplă a produselor auto, a tuturor mărcilor auto care sunt pe piața europeană și mondială. Vă doresc să aveți parte de cât mai multe contracte de vânzări și succes în perioada anului 2015”, a afirmat vicepreședintele Ionel Cel Mare.
Mesajul administrației locale a fost transmis de viceprimarul Marius Iorga. Acesta a subliniat că la ediția din acest an a SAV sunt câteva surprize pentru iubitorii de autoturisme. „Felicit dealerii auto pentru că au reușit în ultimii ani de criză să reziste pe piața din România. Nu a fost un lucru ușor și îi felicit pentru că, astăzi, au reușit să vină aici cu mărci de renume, autoturisme performante, sub tutela Salonului Auto Vrancea. Iubitorii de automobile vor avea mari surprize, sunt foarte multe autoturisme de top și, de ce nu, poate anul acesta veți avea vânzări pe măsură”, a afirmat viceprimarul Marius Iorga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?