Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Consilierii locali discută despre organizarea Zilelor Municipiului Focșani


Consilierii locali focșăneni vor discuta, astăzi, în ședință de îndată, un proiect de hotărâre privind alocarea de fonduri pentru organizarea, în perioada 3-6 iulie, a Zilelor Municipiului Focșani. Suma propusă pentru manifestările din acest an se ridică la 170 mii lei.
Tot în ședința de astăzi, pe ordinea de zi se află proiectele privind desemnarea mandatatorilor Consiliului Local în AGA de la CUP, Administrația Piețelor, ENET, Transport Public și de la CUP Salubritate. Sunt proiecte care au fost amânate în ședințele din lunile trecute pentru că nu era luată nicio decizie politică referitoare la persoanele care să reprezinte Consiliul Local Focșani. 
Consilierii focșăneni vor mai discuta aprobarea acordării unui sprijin financiar Parohiei Mândrești – Biserica „Sf. Voievozi Mihail și Gavril”, dar și repartizarea unor sume din Fondul de rezervă bugetară. De asemenea, la ședință se va discuta și proiectul privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Extindere Cimitirul Nordic etapa a II-a situat în str. Mărășești nr. 70, municipiul Focșani”.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?