Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Kim Kardashian a închiriat Staple Center pentru a sărbători ziua de naștere a soțului său Kanye


Kim Kardashian l-a surprins pe soțul său, rapperul Kanye West, la împlinirea a 38 de ani închiriind Staple Center din Los Angeles – sala de baschet unde joacă echipe din NBA, precum Los Angeles Clippers și Los Angeles Lakers – pentru a-i organiza la 8 iunie ziua de naștere, relatează ziarul spaniol ABC. Potrivit unei imagini postate de Kardashian pe rețelele de socializare, a fost vorba de o surpriză. Ajuns în sală, Kanye, mare iubitor de baschet a jucat aici o partidă cu prietenii și s-a lăsat fotografiat în echipament de sport alături de animatoarele de la Los Lakers.
    Potrivit unei surse apropiate cuplului, Kardashian a închiriat Staple Center pentru ca soțul ei Kanye și prietenii lui să poată juca asemenea profesioniștilor din NBA, cu arbitraj real și susținerea fetelor de la Los Lakers. John Salley a fost comentator. Jucătorul de la Houston Rockets, James Harden, și rapperul 2 Chainz au fost antrenorii. Iar John Legend a cântat imnul național, a precizat sursa. Sala poate fi închiriată cu 110.000 de dolari, o sumă pe care Kim Kardashian, și-o poate permite la o avere de 28 de milioane de dolari.
    Nu este prima dată când cuplul închiriază un local important din California pentru un eveniment privat. În octombrie 2013, Kanye West a închiriat salonul AT&T din San Francisco pentru a-i cere mâna lui Kardashian în ziua când ea a împlinit 33 de ani. Evenimentul a inclus un spectacol pirotehnic și participarea Orchestrei Simfonice din Chicago.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?