Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

INFOPOL


Evenimente rutiere

    La data de 22 mai a.c., orele 01.20, pe str. Teilor din Panciu, M. Alexandru, de 19 ani, din municipiul Bacău, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă periculoasă, intrând în coliziune cu gardul unei locuințe. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a pasagerei U. Alina, de 17 ani. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 22 mai a.c., ora 22.00, pe DN 23 în comuna Vulturu, polițiștii l-au depistat pe M. Gheorghe, de 57 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se în stare de ebrietate (0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 23 mai a.c., ora 08.40, polițiștii focșăneni l-au depistat pe Z. Ilie Gabriel, de 34 ani, din comuna Jariștea, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată din data de 22 mai a.c.. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 22 mai a.c., ora 15.55, polițiștii l-au depistat pe L. Tudor Alexandru, de 26 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 23 mai a.c., ora 09.50, polițiștii din Odobești s-au sesizat din oficiu despre faptul că șoferul unei autoutilitatre care transporta material lemnos, a virat brusc la stânga, a intrat pe o cale de acces spre un câmp, apoi a abandonat autoturismul. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoutilitara era condusă de Z. Ionuț, de 29 ani, din comuna Mera, care nu deținea documente de proveniență și însoțire transport material lemnos. Bărbatul a fost identificat în jurul orelor 11.00 și a fost sanționat contravențional conform art. 19 lit. b din Legea 171/2010, iar cantitatea de material lemnos a fost confiscată.

    La data de 23 mai a.c., ora 18.40, polițiștii focșăneni l-au depistat pe B. Dragoș, de 22 ani, din comuna Vîrteșcoiu, în timp ce conducea un autoturism, deși avea permisul de conducere reținut. În cauză a fost întocmit dosar penal.
 
La data de 23 mai a.c., ora 18.40, polițiștii focșăneni au depistat-o pe C. Luciana, de 22 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se în stare de ebrietate (0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 23 mai a.c., ora 18.55, pe str. Independenței din orașul Panciu Åž. Paulică, de 36 ani, din comuna Mărgineni, județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Panciu – Haret s-a angajat în depășirea unui biciclist, moment în care S. Cristinel, de 32 ani, din localitate, a acroșat cu ghidonul portiera dreapta spate a autoturismului, s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil. Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ, iar în urma testării biciclistului rezultatul a fost de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?