Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Consilierul local Aurel Bâcu a fost PRINS aseară BĂUT la volan. El s-a ales cu DOSAR PENAL


Consilierul local UNPR, Aurel Bâcu, s-a ales aseară cu dosar penal, pentru că a condus băut. Bâcu a fost oprit în trafic de un echipaj al Biroului Rutier Focșani, în timp ce se deplasa pe strada Maior Gheorghe Pastia. Pentru că mirosea a alcool, polițiștii i-au solicitat alesului din Consiliul Local Focșani să se supună testării cu aparatul alcooltest, lucru pe care acesta l-a făcut, iar rezultatul a fost puțin peste 0,50 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.
Apoi, consilierul a fost dus de un echipaj al Biroului Rutier Focșani la Spitalul Militar unde i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Polițiștii au confirmat că pe numele consilierului local a fost întocmit dosar penal în care se fac cercetări pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, urmând ca în funcție de alcoolemia din sânge să fie dispuse și măsuri.
„Conducătorul auto a fost oprit în trafic pe strada Maior Gheorghe Pastia, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul alcoolemiei a fost de 0,51 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Militar Focșani în vederea recoltării probelor de sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă”, ne-a declarat subcomisar Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
Au existat și informații conform cărora Bâcu ar fi făcut scandal cu polițiștii, blocându-se în mașină și refuzând să fie testat, informații care nu au fost confirmate de polițiștii de la fața locului. Aceștia ne-au spus că Aurel Bâcu a colaborat și s-a supus testării cu aparatul alcooltest, dar și recoltării a două probe de sânge. 
Bâcu a fost inițial consilier local PP-DD, iar în octombrie anul trecut a trecut la UNPR.

14 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?