Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

CS Dinamo Bucureşti a sărbătorit 67 de ani de existenţă


Foști și actuali sportivi, președinți de federații și de cluburi și personalități din lumea sportului au participat la aniversarea Clubului Sportiv Dinamo București, care a împlinit 67 de ani de existență. În istoria clubului, sportivii dinamoviști au câștigat 125 de medalii la Jocurile Olimpice, 978 de medalii la campionatele mondiale, 1.37 la campionatele europene, și au stabilit cinci recorduri olimpice, patru recorduri mondiale și 2.649 de recorduri naționale, obținând și 12.062 de titluri de campioni naționali.
Președintele CS Dinamo, Elisabeta Lipă, își dorește ca sportivii dinamoviști să reușească să egaleze performanțele obținute până acum. Fostul campion olimpic Ivan Patzaichin le-a transmis un sfat tinerilor sportivi dinamoviști, acela de a se gândi doar la marea performanță, iar acționarul FC Dinamo, Ionuț Negoiță, a afirmat că emoția transmisă de sport l-a determinat să investească la gruparea de fotbal. Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a remarcat performanțele sportivilor dinamoviști cu ocazia aniversării a 67 de ani a CS Dinamo, prilej cu care primarul orașului Los Angeles și președintele consiliului primăriei au transmis clubului bucureștean două diplome, sportivii dinamoviști cucerind opt medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, SUA, din 1984.
La eveniment au participat actuali și foști sportivi ai clubului Dinamo, președinți de federații și de grupări sportive, precum și vicepremierul pentru Securitate națională, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?