Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: Polițist internat în spital, după ce a intrat cu autoturismul într-o dubă


Un polițist de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Vrancea, Bogdan Tăicuțu, a fost implicat ieri dimineață, într-un accident rutier. Evenimentul s-a produs pe drumul european, la mică distanță de intersecția cu Peco Cotești, către Urechești. Potrivit informațiilor primite de la colegii polițistului, care au efectuat cercetarea la fața locului, Bogdan Tăicuțu a intrat cu mașina personală în spatele unei dube, care se afla pe banda de lângă acostament. 
În urma impactului, ambii conducători auto au fost răniți ușor. Totodată, ei au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. De precizat că polițistul se afla în timpul serviciului, cu mașina personală, îndreptându-se către București, după cum ne-au spus colegii săi. „La data de 13 mai a.c., T. Bogdan, de 40 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 E85, în afara localității Cotești, a intrat în coliziune cu o autoutilitară, care se afla pe banda de lângă acostament, pe aceeași direcție de mers. În urma impactului, ambii conducători auto au fost răniți ușor, iar rezultatule testării alcoolscop au fost negative. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului”, a transmis subcomisar Bogdan Toader, ofițerul de presă al IPJ Vrancea.
    Ieri, la orele prânzului, polițistul Bogdan Tăicuțu era internat în Secția Chirurgie a Spitalului Județean de Urgență Focșani, el fiind diagnosticat inițial cu „traumatism cranio-facial cu plagă suprasprâncenată dreapta”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?