Ediția: Duminică 23 iunie 2024. Nr. 6654
Ediția: Duminică 23 iunie 2024. Nr. 6654

Vocea Conchitei Wurst va însoți călătorii metroului vienez în perioada concursului Eurovision


Pregătirile pentru concursul Eurovision, care va începe la 19 mai, sunt în toi în capitala austriacă, iar administratorii metroului din metropolă s-au alăturat acestei efervescențe mizând pe vocea câștigătoare a ediției din 2014 a acestei competiții, scrie EFE.
Începând de luni 11 mai, glasul interpretului transsexual Conchita Wurst poate fi auzit prezentând scurte mesaje în germană, engleză și franceză la fiecare jumătate de oră pe toate cele cinci linii de transport subteran din Viena. Obiectivul urmărit este acela de a crea o ambianță cât mai plăcută și relaxată pentru toți cei care vizitează orașul până la 23 mai, când va avea loc spectacolul de gală al celei de-a 60-a ediții a Eurovision, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al companiei de transport public din Viena, Wiener Linien. ‘Dacă o ușă se închide, alta se va deschide. Deoarece următorul metrou va sosi în curând’, sună unul dintre anunțurile făcute de Conchita Wurt, care mai spune și că ‘Dragostea este ca metroul din Viena: peste tot’ sau că ‘Niciodată nu este prea târziu pentru a proceda corect. Adică pentru a folosi transportul în comun’.
De lunea viitoare, vor fi difuzate și anunțuri prin care pasagerii vor fi informați că au ajuns într-una dintre stațiile în care sunt amplasate ecrane pe care se pot urmări în direct concertele din cadrul festivalului. De o semnalizare sonoră deosebită va avea parte și stația de la Stadthalle, sala în care vor cânta reprezentanții celor 40 de țări care aspiră la trofeul ediției jubiliare din acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?