Ediția: Miercuri 19 iunie 2024. Nr. 6652
Ediția: Miercuri 19 iunie 2024. Nr. 6652

Burse pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 12 și 24 ani


Uniunea Muzicienilor Interpreți din România (UNIMIR) anunță lansarea concursului pentru acordarea Burselor UNIMIR 2015-2016, destinate tinerilor muzicieni talentați, cu vârsta cuprinsă între 12 și 24 ani, integrați în sistemul de învățământ din România. Potrivit unui comunicat al UNIMIR, transmis joi AGERPRES, cuantumul bursei lunare este de 100 de euro. Este acordată pentru o perioadă de 10 luni unui număr de șase tineri; principalul criteriu de selecție constă în evaluarea datelor artistice ale candidatului în cadrul unui concurs și relevanța dosarului de înscriere.
    Calendarul concursului de atribuire a Burselor UNIMIR 2015-2016 este următorul: 30 aprilie — 24 mai — primirea dosarelor de înscriere;25 mai — 2 iunie — evaluarea dosarelor; 2 iunie — anunțarea concurenților calificați; 13 iunie — etapa finală a concursului și 14 iunie — anunțarea câștigătorilor Burselor UNIMIR.
    UNIMIR este o organizație nonprofit și nonguvernamentală, constituită prin asocierea liberă a personalităților care s-au distins în arta creației interpretative prin activitate individuală de referință în plan național și internațional. Consiliul Director al UNIMIR este format din Vlad Conta (președinte), Nicolae Licareț, Viniciu Moroianu, Gabriel Croitoru, Mariana Colpoș, Bujor Prelipcean și Dumitru Zamfira.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?