Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

INFOPOL


Infracțiuni la regimul circulației rutiere

    La data de 27 aprilie a.c., orele 10.15, polițiștii rutieri l-au depistat pe J. Nicolae, de 28 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Åžtefan cel Mare din municipiul Focșani, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 27 aprilie a.c., orele 11.45, polițiștii rutieri s-au sesizat despre faptul că C. Sterian, de 34 ani, din comuna Jariștea, în timp ce conducea un autoturism în orașul Odobești, a accidentat ușor un minor, în vârstă de 7 ani, și pe C. Emil, de 41 ani, care se deplasau pe bicicletă, în aceeași direcție de mers. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă, în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 27 aprilie a.c., orele 14.40, polițiștii din Panciu l-au depistat pe DJ 205 E, pe raza comunei Å¢ifești, pe R. Florin, de 34 ani, în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 26 aprilie a.c., orele 06.40 polițiștii din Sihlea l-au depistat pe M. Vladimir, de 35 ani, din localitate, în timp ce conducea pe drumul public comunal din satul Sihlea un autoturism, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 27 aprilie a.c., orele 20.00, polițiștii din Cîmpuri l-au depistat pe DJ 115, sat Fetești, pe U. Gheorghe, de 33 ani, în timp ce conducea un tractor agricol cu remorcă, neînmatriculate și neînregistrate. Totodată, bărbatul nu poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 27 aprilie a.c., orele 16.30, polițiștii din Nistorești l-au depistat pe  DJ 205M pe B. Jenel, de 30 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped neînregistrat și fără a poseda permis de conducere. La controlul efectuat, bărbatul s-a folosit de identitatea fratelui său pentru inducerea în eroare a polițiștilor. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 27 aprilie a.c., orele 21.00, polițiștii rutieri l-au depistat pe b-dul București pe J. Erno, de 52 ani, din mun. Cluj, în timp ce conducea un autoturism, având suspendat dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?