Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Jocurile din grupa finală se stabilesc vineri


Organizatorii campionatului de minifotbal amator din Vrancea au stabilit ca vineri, 24 aprilie, de la ora 18.00, să aibă loc o ședință tehnică, în cadrul căreia va avea loc tragerea la sorți a jocurilor din Grupa finală a Ligii I, a grupelor Cupei României, dar și informarea delegaților privind desfășurarea Campionatului regional programat în perioada 12-14 iunie, la Iași, precum și turneul final al Cupei României.
Viitoarea campioană alături de vicecampioana sezonului 2014-2015 vor participa la Campionatul Regional de calificare pentru Campionatul Național, iar câștigătoarea Cupei României desfășurată la nivel local va participa direct la turneul final al Cupei României, evenimente desfășurate în vara acestui an de Federația de minifotbal din România. Faza locală a Cupei României se va desfășura în perioada 26 aprilie – 17 mai cu participarea tuturor echipelor din cele două Ligi.
Turul preliminar al cupei va aduce față în față în jocuri tur-retur primele 8 echipe din Liga 2 și cele 8 echipe din Liga 1-play-out pentru calificarea în grupele Cupei României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?