Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Premii pentru elevii vrânceni la olimpiada disciplinelor tehnice


Elevii vrânceni s-au întors cu premii importante de la faza națională a olimpiadelor la disciplinele tehnice. Premiul I a fost câștigat de elevul Vasile Titere, din clasa a XII-a, de la Liceul Teoretic „Simion Mehedinți” din Vidra, la specialitatea fabricarea produselor din lemn, unde i-a avut ca îndrumători pe profesorii Săftica Sava și Stere Calindere. La mecanică, elevul Ionel Solomon, din clasa a XI-a, de la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” Focșani, a obținut premiul II, fiind îndrumat de profesorii Alexandru Andronache, Viorel Boerescu și Mihail Fâsan (FOTO).
La educație tehnologică, eleva Andreea Partenie, din clasa a VIII-a la Åžoala Păunești, a câștigat locul II, fiind pregătită de profesoara Lidia Partenie. De asemenea, la specializarea fabricarea produselor din lemn, eleva Iuliana Fășioiu, din clasa a XI-a, de la Liceul G. G. Longinescu Focșani, a obținut o mențiune, ea fiind pregătită de profesoarele Săftica Sava și Georgeta Chiriac.
Faza pe țară la disciplina educație tehnologică s-a desfășurat la Hunedoara, cea de la mecanică la Cluj, iar olimpiada la specializarea fabricarea produselor din lemn la Sebeș, în județul Alba. „Felicit atât elevii cât și cadrele didactice care s-au implicat pentru obținerea acestor rezultate. Este o mândrie pentru județul Vrancea că ne-am clasat pe aceste poziții și, spun eu, că reușim să ducem mai departe tradiția școlii de bună calitate de la noi”, a spus Mihail Fâsan, inspector școlar discipline tehnice în cadrul ISJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?