Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

FLAGRANT pentru un cărucior de copii în CENTRUL Focşaniului



    Un tânăr de 18 ani este cercetat de polițiștii de la Poliția municipiului Focșani pentru furt. El este bănuit că a sustras un cărucior pentru copii din scara unui bloc din Focșani, pe care apoi l-a scos la vânzare pe un site de profil contra sumei de 230 lei. Ghinionul hoțului a fost acela că proprietarul căruciorului, un focșănean de 30 de ani,  a văzut anunțul și a recunoscut bunul. Omul a mers apoi la poliție pentru a face o sesizare. Acest lucru s-a întâmplat joi dimineață.
    În urma sesizării primite, în după-amiaza aceleiași zile a fost stabilită o întâlnire cu persoana care a postat anunțul, în zona unui supermarket din centrul municipiului. În urma verificărilor s-a stabilit că persoana care a sustras căruciorul nu este una și aceeași cu cea care a postat anunțul pe site-ul de vânzări și care a venit să facă tranzacția. Se pare că hoțul l-a rugat pe vânzător să-l ajute, fără ca acesta din urmă să știe că obiectul pe care urma să-l vândă, dacă proprietarul nu l-ar fi cunoscut și polițiștii nu ar fi intervenit, este de fapt furat.
    Bunul a fost recuperat și înapoiat părții vătămate, iar pe numele principalului suspect a fost întocmit dosar penal, polițiștii focșăneni continuând cercetările pentru a-i stabili întreaga activitate infracțională, întrucât este foarte posibil ca aceasta să nu fie prima infracțiune comisă de Adrian F., din Focșani. „La data de 9 aprilie a.c., polițiștii focșăneni au fost sesizați de L. Romică, de 30 de ani, despre faptul ca la data de 4 aprilie a.c., persoane necunoscute i-au sustras din scara blocului un cărucior pentru copii în valoare de aproximativ 300 de lei. Tot acesta a mai precizat faptul că a văzut pe un site de specialitate expus la vânzare caruciorul care i-ar aparține. Având în vedere cele sesizate, polițiștii focșăneni au depistat persoana care a postat anunțul și au stabilit faptul că P. Ovidiu Virgil, de 20 de ani, din municipiul Focșani, a încercat să vândă bunul sustras. Polițiștii au mai stabilit faptul că F. Adrian, de 18 ani, din localitate, a sustras căruciorul, care ulterior s-a folosit de P. Ovidiu Virgil pentru a-l vinde, fără a-i spune acestuia că bunul este sustras. În continuare se efectuează cercetări în vederea documentării întregii activități infracționale”, a precizat subcomisar Bogdan Toader, ofițerul de presă al poliției vrâncene.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?