Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

VIDEO și GALERIE FOTO: Jandarmii s-au ANTRENAT în Piața Unirii din Focșani


Jandarmii vrânceni s-au antrenat în Piața Unirii din Focșani, ieri, sub privirile curioase ale trecătorilor. Antrenamentele au avut loc în contextul Zilei Jandarmeriei Române, sărbătorită astăzi, ocazie cu care au pregătit un program special, ce cuprinde și exerciții demonstrative.
    Jandarmeria Română aniversează astăzi 165 de ani de la înființare. Jandarmii vrânceni sărbătoresc aniversarea în Piața Unirii din Focșani. „Avem deosebita onoare și plăcere de a vă invita vineri, 3 aprilie 2015, la ora 10.00, în Piața Unirii din Municipiul Focșani, la activitățile organizate de Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea «General de brigadă Eracle Nicoleanu» pentru a sărbători Ziua Jandarmeriei Române – 165 ani, 3 aprilie 1850 – 3 aprilie 2015”, se arată într-o informare a IJJ Vrancea.

    Activitățile vor începe la ora 9.50, cu întâmpinarea reprezentanților autorităților administrației publice locale și a persoanelor oficiale, după care se va face trecerea în revistă a formației, se va intona Imnul Național al României, apoi vor urma alocuțiuni, urmate de defilarea personalului și a tehnicii IJJ Vrancea și prezentarea de exerciții demonstrative de către jandarmii vrânceni.
Pe Bulevardul Unirii din Focșani, circulația va fi închisă în intervalul orar 9.00-13.00, pentru desfășurarea acestui eveniment.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?