Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Afacerist focșănean, înjunghiat într-un restaurant din Râmnicu Sărat


Un afacerist de 29 de ani, din Focșani, a fost bătut măr și înțepat cu un briceag, în timp ce se afla în incinta unui restaurant din Râmnicu Sărat, județul Buzău.  Agresiunea a avut loc pe 8 martie, potrivit jurnaliștilor de la RâmnicPress.ro.
    Jurnaliștii buzoieni spun că altercația a avut loc între focșăneanul Răzvan Coman, de 29 de ani, și un bărbat din Râmnicu Sărat, în vârstă de 30 de ani, Florinel Voinea. Victima s-ar fi aflat la masă cu o rudă de-a bătăușului, moment în care în restaurant a intrat agresorul. Iritat, acesta ar fi început să-i înjure și să-i amenințe cu moartea pe cei doi, în condițiile în care în restaurant erau mai multe persoane, printre care și copii. Apoi, suspectul ar fi ieșit din local, dar la scurt timp a revenit și s-a îndreptat către tânărul din Focșani, pe care l-ar fi îmbrâncit de câteva ori. Focșăneanul ar fi reușit să-l imobilizeze pe agresor, dar acesta din urmă ar fi scos un briceag cu care l-a înjunghiat pe Răzvan Coman de mai multe ori în cap, membre și torace.
    Victima, care sângera abundent, a ajuns la spitalul din Râmnicu Sărat pentru a primi îngrijiri medicale. După ce i s-au cusut rănile, Răzvan Coman a ajuns și la  poliție, după cum scrie presa locală, pentru a depune o plângere împotriva celui care l-a agresat. Focșăneanul agresat, care este om de afaceri, a declarat că neînțelegerile „datează de anul trecut. M-am întâlnit cu Florinel (n.r.-agresorul) la un pub din Focșani. Inițial a vrut să îl lovească pe un prieten de-al meu, angajat al ISU Vrancea, însă am intervenit eu”.
     Se pare că victima și-a scos și certificat medico-legal, pe care îl va duce la poliție, pentru a i se face dreptate.

16 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?