Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

GALERIE FOTO: Mobilier pentru vestiarele de la Grădiniţa nr. 1 din Panciu


Vestiarele Grădiniței nr. 1 din orașul Panciu au fost dotate cu mobilier nou, inițiativa aparținând primarului Iulian Nica. Acesta constă în dulăpioare prevăzute cu spații destinate hăinuțelor, încălțămintei și ghiozdanelor copiilor.
 „Investiția era imperios necesară deoarece vestiarele de la cea mai mare grădiniță din oraș nu beneficiau de mobilier adecvat pentru păstrarea în condiții optime a obiectelor personale ale copiilor”, precizează primarul Iulian Nica.    
Dotarea cu mobilier nou a vestiarelor Grădiniței 1 continuă investițiile realizate de Primăria Orașului Panciu la nivelul unităților de învățământ preșcolar, după ce, în 2014, toate grădinițele din localitate au primit mobilier destinat sălilor de clasă, constând în dulapuri compartimentate pentru păstrarea jucăriilor și a materialului didactic. De asemenea, la sfârșitul anului trecut, Grădinița Neicu a fost dotată și cu mochetă nouă. „Åži în 2015, educația va fi un domeniu prioritar pentru Primăria Orașului Panciu. Acest lucru înseamnă că vom continua să investim în viitorul copiilor noștri, oferindu-le cele mai bune condiții de desfășurare a actului didactic, prin dotări care să corespundă standardelor cerute de învățământul actual”, a afirmat primarul Iulian Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?