Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Vasilica Zaharia, singurul candidat pentru șefia Inspectoratului Școlar


Profesoara Vasilica Zaharia vrea să fie în continuare șefa învățământului vrâncean. Ieri a fost ultima zi în care candidații și-au putut depune dosarele de înscriere pentru concursul de ocuparea funcției de inspector școlar general. Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean, Vasilica Zaharia este singurul candidat la acest concurs.
Profesoara ne-a declarat că s-a înscris la concurs pentru a continua proiectele începute deja. „M-am înscris la acest concurs pentru a continua proiectele pe care deja le-am demarat cu echipa mea din Inspectoratul Școlar„, ne-a spus Vasilica Zaharia. Probele de concurs se vor desfășura în perioada 11-20 martie, la sediul Ministerului Educației și Cercetării Științifice (MECS).
Vasilica Zaharia îndeplinește funcția de inspector școlar general din data de 30 mai 2012. Ea a fost numită în funcție de reprezentanții Ministerului Educației. Anterior, a fost profesoară și directoarea fostului Grup Åžcolar Agricol din Odobești, în prezent Liceul Tehnologic Odobești.
 

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?