Ediția: Joi 6 iunie 2024. Nr. 6643
Ediția: Joi 6 iunie 2024. Nr. 6643

VREMEA se va încălzi uşor


Joi, vremea va deveni în general frumoasă și se va încălzi ușor. Totuși, dimineața și noaptea, pe arii restrânse în Oltenia, Transilvania și Moldova va mai fi ger. Cerul va fi variabil spre senin, cu unele înnorări la începutul intervalului în regiunile sudice unde izolat va mai fulgui. Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări, ziua, în sudul Moldovei, Dobrogea și Bărăgan. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -5 și 5 grade, iar cele minime se vor încadra între -12 și 0 grade, mai scăzute în depresiuni spre -20 de grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, izolat se va semnala ceață.
La București, vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va avea unele înnorări la începutul zilei, apoi se va însenina treptat. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă de -7…-5 grade.

Vineri, vremea se va menține în general frumoasă și va continua să se încălzească ușor, astfel încât temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 și 9 grade, iar cele minime între -10 și 2 grade, mai scăzute în depresiuni spre -16 grade. Cerul va fi variabil la începutul și la sfârșitul intervalului, când pe arii restrânse în zonele joase va fi ceață și mai mult senin în restul intervalului. Vântul va sufla slab și moderat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?