Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Dosar penal pentru distrugere după ce mașina de la deszăpezire a spart geamuri și a murdărit pereți


Adrian Perța, din Dumbrăveni, care la sfârșitul săptămânii trecute a rămas fără geamuri la casă, după ce mașina de la deszăpezire a trecut în mare viteză prin apropierea acesteia, a depus plângere la poliție. Potrivit subcomisarului Bogdan Toader, ofițerul de presă al IPJ Vrancea, plângerea a fost depusă pe data de 9 februarie, în cauză fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.
    Reamintim că bărbatul s-a trezit sâmbăta trecută, în jurul prânzului, cu pereții de la casă murdari și cu geamurile sparte, după ce mașina de la deszăpezire a trecut în mare grabă pe lângă imobilul său. Bărbatul a povestit că mașina de deszăpezire a coborât de la Cândești spre Dumbrăveni în mare viteză, moment în care i-a „ciuruit” toate geamurile și a murdărit mai multe case, inclusiv sediul primăriei din localitate. „A trecut o mașină de la deszăpezire cu o viteză foarte mare de la Bordești spre Dumbrăveni. A sărit toată zăpada și cu ce o fi mai fost pe jos și mi-a spart toate geamurile de la casă. Avea foarte mare viteză. Cred că era în jur de unu fără zece. Au văzut toată scena băieții care erau la magazinul de peste drum. Am sunat la 112 și mi-au zis că nu este de competența lor. Au zis să facem plângere la drumuri. Am rămas fără geamurile de la casă, de la drum”, a spus Adrian Perța.
    Sediul primăriei din localitate a fost la rându-i împroșcat cu fleșcăiala de pe șosea, iar pereții parcă erau pictați cu noroi. Femeia de serviciu, care se afla la acel moment în instituție, s-a speriat, având impresia că trece un avion pe drum și nu o mașină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?