Ediția: Miercuri 19 iunie 2024. Nr. 6652
Ediția: Miercuri 19 iunie 2024. Nr. 6652

Jessica Alba s-a rănit în timpul filmărilor pentru


Actrița Jessica Alba s-a rănit în timpul filmărilor din Thailanda pentru filmul de acțiune „Mechanic: Resurrection”, când o scenă de luptă nu a mers exact cum era plănuit, iar vedeta și-a fracturat degetul mic de la un picior, potrivit contactmusic.com. „Filmam pentru o peliculă de acțiune și mi-am fracturat degetul mic. Mă luptam cu un tip uriaș. Tipul ăsta m-a trântit de câteva ori, dar m-am răzbunat destul de bine. L-am lovit în burtă de câteva ori pentru asta”, a declarat Jessica Alba.
    Actrița s-a chinuit să poarte pantofi cu tocuri înalte în cadrul unei apariții promoționale în emisiunea The Ellen DeGeneres Show, care a fost difuzată vineri, dar a mărturisit că îi este destul de greu să ascundă faptul că o doare piciorul. „Nu știam dacă să port sau nu tocuri venind aici, pentru interviu, dar toată greutatea corpului este pe partea din față a piciorului. Doare foarte tare!”, s-a plâns actrița.
    Premiera filmului „Mechanic: Resurrection” este programată pentru anul 2016. Jessica Alba, în vârstă de 33 de ani, a devenit cunoscută mai ales datorită apariției în filmele „Sin City/ Frank Miller’s Sin City” și „Sin City: Am ucis pentru ea/ Sin City: A Dame to Kill For”. A mai jucat în pelicule precum „O familie de coșmar/ Little Fockers”, „Ucigaș în mine/ The Killer Inside Me”, „Cum să evadezi de pe Pământ/ Escape from Planet Earth” și „Machete: Ucigaș meseriaș/ Machete Kills”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?