Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Bărbat bătut pentru că a spart geamul unei maşini



    Un focșănean a ajuns aseară la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean „Sfântul Pantelimon” Focșani, după ce a fost bătut. Bărbatul a fost agresat în timp ce se afla pe strada Mărășești din municipiu, în apropierea unei spălătorii auto.
    Potrivit primelor informații obținute de la polițiști, care aseară, în jurul orei 19.30, încă mai erau la locul incidentului, victima ar fi spart geamul unui autoturism, care era oprit. Ar fi fost văzută de câteva persoane, cărora nu li s-a părut normal ce a făcut, motiv pentru care s-au gândit să-i aplice o corecție. Astfel, bărbatul care a spart geamul mașinii a fost altoit destul de serios, el având nevoie de îngrijiri medicale. La o primă evaluare, starea sa de sănătate nu părea a fi chiar gravă, acest lucru urmând a fi stabilit de medicii UPU, care l-au investigat.
În zona spălătoriei auto de pe strada Mărășești, unde a avut loc incidentul, au ajuns două echipaje de poliție, oamenii legii urmând să facă verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat, în ce context a avut loc incidentul, dar și cine se face vinovat. Polițiștii urmau să discute cu proprietarul mașinii, cu cei care l-ar fi agresat pe bărbat, dar și cu acesta din urmă atunci când se va simți mai bine.
Potrivit unor surse oficiale, bărbatul care a ajuns la spital este un cunoscut al oamenilor legii, el find implicat și în alte incidente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?