Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Revelionul Artiștilor, ediția a treia


A treia ediție a Revelionului Artiștilor, care a avut loc sâmbătă seară, a reunit trupe și artiști ce și-au propus să fie alături de fanii și prietenii cu care nu au apucat să ciocnească un pahar de șampanie în noaptea dintre ani.
Evenimentul, devenit deja o tradiție, a fost prezentat de Gabi Jugaru și a adus pe aceeași scenă multe nume ale muzicii pop, rock sau folk, artiștii ținând în priză publicul până spre dimineață.
Mircea Vintilă a readus în atenția fanilor piese folk cu care a făcut istorie, cele mai aplaudate fiind ”Popa Nan” și ”Spune-mi cine”, la care publicul a cântat împreună cu artistul. Marius Bațu a amintit alte piese folk cunoscute, Dan Iliescu a cântat câteva melodii foarte iubite de fani ale trupei Timpuri Noi.  Ioan Gyuri Pascu, alături de Teo Boar și Vlady Cnejevici, a ridicat publicul în picioare cu multe cântece în care a trecut de la rock la blues sau la armonii ale muzicii clasice. 
Trupa Rock-Unplugged, alcătuită din Eugen Mihăescu (Krypton), Paul Radu (ex-Antract), Costi Sandu (ex-Voltaj 1991), au cântat piese din repertoriul fiecăreia dintre cele trei trupe, cea mai aplaudată fiind ”Am crezut în ochii tăi”. Microrecitalul Proconsul a adus lângă scenă zeci de fani, care au cântat împreună cu Bodo, solistul trupei, iar la piesa ”Cerul”, cea mai cunoscută a lor, Bodo a lăsat publicul să cânte refrenul. Una dintre surprizele serii a fost faptul că Gabi Jugaru a cântat câteva piese, alături de Teo Boar și Vlady Cnejevici, trecând prin ritmuri ale melodiilor de petrecere sau ale celor populare, dar prezentând și piese compoziție proprie.

Spectacolul a cuprins și microrecitaluri ale artiștilor Jul Baldovin, Marian Niculae, PhenomenOn, Barock Group, Petrescu Marcian, Mihai Imbăruș (Belgia), Mihaela Trifu (Belgia), Marian Filip, Anastasia Suru, Cornel Bucșa (Germania), Dumi Dumitrache’s Band & Nicoleta, Alex Cery, Gabriel Manea, Navi, Andrei Manea, Aurel Moga, Alexandru Cucu, Andreea Claudia Ioniță, publicul dansând pe ritmuri country, pop, rock, reggaeton. 

Pe lângă artiști, la evenimentul de la Berăria H au participat cunoscuți oameni de radio, realizatori de emisiuni muzicale, dar și marele campion olimpic Ivan Patzaichin, fan și prieten al celor care au urcat pe scenă. ”Este a treilea an când organizăm Revelionul Artiștilor, iar edițiile anterioare de succes ne-au arătat că este o ocazie perfectă să ne distrăm, să interacționăm, să socializăm și să lăsăm publicul să fie alături de mulți artiști”, a declarat Mihaela Trifu, președintele asociației RoArt din Bruxelles, organizatorul evenimentului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?