Ediția: Joi 6 iunie 2024. Nr. 6643
Ediția: Joi 6 iunie 2024. Nr. 6643

Angelina Jolie s-a căsătorit în secret cu Brad Pitt, înainte de nunta din Franţa


Angelina Jolie a dezvăluit într-un interviu recent faptul că s-a căsătorit în secret cu Brad Pitt, cu câteva luni înainte de ceremonia cuplului organizată în vara anului trecut în Franța. Într-un interviu acordat publicației italiene Io Donna, vedeta americană spune că era deja o femeie căsătorită atunci când a organizat, alături de Brad Pitt, ceremonia de nuntă în august 2014. Cei doi actori au fost nevoiți să se căsătorească mai întâi în Statele Unite ale Americii, înainte de a organiza ceremonia și petrecerea de nuntă în Franța, informează contactmusic.com. „Înainte de nunta noastră din Franța, la care au participat copiii noștri, eu și Brad eram deja căsătoriți, în California„, a dezvăluit vedeta americană. „Ca americani, nu puteam să ne căsătorim legal în Franța”, a completat actrița.
Se pare că prima ceremonie de nuntă a cuplului Jolie-Pitt a fost încă și mai discretă decât cea de-a doua, care a evitat la rândul ei expunerea mediatică. Vorbind despre ziua în care a devenit în mod oficial noua doamnă Pitt, Angelina Jolie a spus: „Într-o zi, i-am spus lui Brad: «Hai să ne întâlnim la ora 16.30». Am telefonat unui judecător de pace și acolo, în fața lui, am semnat amândoi actul de căsătorie”, a adăugat vedeta americană.
Ceremonia de nuntă a cuplului Jolie-Pitt, supranumit de tabloide „Brangelina”, a avut loc la Chateau Miraval, o proprietate spectaculoasă pe care cei doi actori o dețin în sudul Franței. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?