Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Mădălin Predoiu, aproape de a juca la Aerostar Bacău



    Divizionara C de fotbal Aerostar Bacău vrea să se întărească pentru returul campionatului. Antrenorul Giani Florian vrea să-l coopteze în lot pe atacantul vrâncean Mădălin Predoiu, jucător care este legitimat în prezent la formația Sport Club Bacău. Asta în situația în care Edi Tismănaru nu va continua la gruparea „aviatorilor”. „Eu îl astept pe Tismănaru la echipă”, a spus Florian.
După finalul sezonului de toamnă, în care a marcat patru goluri în șase jocuri, Tismănaru era indecis între continuarea activității fotbalistice și o nouă plecare la muncă în Norvegia. „Mă simt bine la Aerostar, iubesc fotbalul, dar dacă voi pleca, nu voi pleca pentru că e cald și bine în Norvegia, ci din rațiuni de ordin financiar. Oricum, nu am luat încă o decizie”, spunea, la finalul anului, fotbalistul care a revitalizat atacul „aviatorilor”. „Nu am niciun semnal referitor la o noua plecare a lui Edi în Norvegia și, repet, îl aștept la pregătiri. În cazul în care nu va continua cu noi, sigur, va trebui să-i găsim un înlocuitor, iar Predoiu ar putea fi o variantă”, a spus antrenorul Aerostarului, antrenorul Giani Florian. Acesta vrea să vadă la lucru jucătorii mai tineri din propria pepinieră, dar și câțiva de la Sport Club Bacău care vor trece la Aerostar cu titlu de împrumut.
 În această idee, „aviatorii” vor susține la finalul săptămânii și un prim joc de verificare, cel mai probabil pe un teren sintetic la Iași, Piatra Neamț sau chiar Miercurea Ciuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?