Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Antrenorii de fotbal vrânceni merg la consfătuire la Bacău


Deși a ieșit de aproape un deceniu din circuitul primei ligi, Bacăul fotbalistic continuă să reprezinte un pol de interes la nivel zonal și chiar național. După ce, în urmă cu doar o lună, la hotelul EMD s-a desfășurat întâlnirea dintre conducerea Federației Române de Fotbal și membrii afiliați din Moldova, Bacăul se pregătește să organizeze, la început de an, un alt eveniment de prim interes.
Astfel, săptămâna viitoare, pe data de 15 ianuarie, de la ora 8.30, la Sala „Ateneu” a Filarmonicii „Mihail Jora” va avea loc Consfătuirea Anuală a Antrenorilor de fotbal din zona Moldovei. Organizată de Asociația Județeană de Fotbal Bacău, manifestarea derulată sub egida Åžcolii Federale de Antrenori va reuni aproximativ 200 de tehnicieni din întreaga Moldovă. Alături de președintele Åžcolii Federale de Antrenori, Dan Apolzan, la acțiune vor participa încă trei lectori, iar tematica de bază va fi înnoirea licențelor A și B. „Este o premieră pentru Bacău și, totodată, o onoare pentru Asociația pe care o conduc”, a declarat președintele AJF Bacău, Cristi Sava.
Cu toate că FRF a deschis un cap de pod în Bacău în ceea ce privește înființarea unuia dintre cele opt Centre Regionale de Excelență ale țării, ideea nu pare să fi găsit un ecou favorabil în interiorul Primăriei și al Consiliului Local. „Un Centru Regional se face în baza unui parteneriat cu municipalitatea și vizează un program unitar de pregătire atât din punct de vedere fotbalistic, cât și școlar. Factorii locali trebuie să asigure, pe lângă infrastructură, condiții optime de cazare, alimentație și școlarizare, iar Federația va veni cu restul, de la modernizarea infrastructurii și logistica la cheltuielile pe care le impune procesul de pregătire fotbalistică”, declara, în decembrie, președintele FRF Răzvan Burleanu.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?