Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

DOUĂ ACCIDENTE produse în Focşani, duminică seară. Un copil a fost rănit


Un copil de 3 ani a ajuns la spital aseară, după ce mașina în care se  afla a fost izbită de un alt autoturism. Accidentul s-a produs la intersecția străzilor Revoluției cu Aleea Echității. Potrivit polițiștilor, Iulian George B., conducea un autoturism Peugeot pe strada Revoluției. La intersecția cu strada Aleea Echității, mașina condusă de Viorel S., respectiv un Citroen Xsara, a intrat în coliziune cu Peugeot-ul. Oamenii legii spun că Viorel S. nu a respectat semnificația indicatorului STOP.
După eveniment, șoferul vinovat a plecat de la locul accidentului, dar a revenit după aproximativ 30 de minute. Pe numele său a fost întocmit dosar penal. „Șoferul unui autoturism marca Peugeot, în timp ce se deplasa pe strada Revoluției, dinspre DN 2 către bulevardul București, la intersecția cu strada Aleea Echității a intrat în coliziune cu un autoturism Citroen Xsara, al cărui conducător auto nu a respectat semnificația indicatorului STOP. În urma accidentului, a rezultat rănirea unui minor de 3 ani, care se afla în mașina care circula regulamentar. După eveniment, șoferul vinovat a părăsit locul faptei, revenind după aproximativ 30 de minute. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului faptei”, a declarat inspector principal Claudiu Marinică, de la Biroul Rutier Focșani.
Aseară, în jurul orei 21.00, un alt accident s-a produs pe șoseaua de centură a Focșaniului, în apropiere de sensul giratoriu de la Fabrica de lapte. Potrivit primelor informații obținute de la polițiști, mașina implicată în accident, în care se aflau trei persoane, a fost oprită în trafic de un echipaj al Poliției Rutiere. Întrucât exista suspiciunea că șoferul consumase alcool, acesta a fost dus la spital pentru probe de sânge. Între timp, fratele șoferului, care se afla în mașină, s-a plictisit să aștepte, așa că ar fi luat cheile și a plecat cu autoturismul la drum, pe E 85. În sensul giratoriu de la intersecția cu bulevardul Brăilei, el a intrat într-un stâlp. Nu i-a așteptat pe polițiști, ci a părăsit locul accidentului. Aseară, la ora 21.30, oamenii legii efectuau cercetări la fața locului.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?