Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Medicul Anuțoiu este șef la Pediatrie, doctorița Iacob la Neonatologie


Mai multe secții din cadrul Spitalului Județean de Urgență Focșani au șefi interimari noi. Astfel, la Secția Pediatrie, începând cu data de 1 decembrie, medic șef interimar este Vasile Anuțoiu. Fostul șef de secție, pediatrul Gheorghe Munteanu, a picat proba scrisă la concursul pentru ocuparea acestei funcții.
În ceea ce privește Secția de Neonatologie, de la 1 decembrie, medicul Carmen Iacob (FOTO) va ocupa în interimat această funcție. Tot interimar au fost numiți și medicii Mariana Buleu la Secția de Neurologie; Georgeta Șerban la Secția de Boli Infecțioase; Silviu Lucasievici la Serviciul de Medicină Legală; Adriana Cherciu la Șecția de Medicină Internă. Aceste secții nu au medici șefi cu acte în regulă deoarece la concursul organizat zilele trecut fie nu a fost niciun candidat, fie cei înscriși au picat una dintre probe ori concursul nu a mai avut loc.
Medicii care au susținut examenul de ocupare a funcțiilor de șefi de secții și au fost declarați admiși vor semna, în perioada următoare, contractul de administrare, care are o durată de 3 ani. Au trecut cu brio de probe: medicul Mitel Burcă, care este șeful Secției Cardiologie, medicul Viorica Andronic, care este șefa Laboratorului de Anatomie Patologică, medicul Liviu Petrea, care va conduce în continuare Secția de Chirurgie Generală și doctorița Mariana Aignătoaie, care va conduce Secția de Anestezie și Terapie Intensivă. De asemenea, medicul Daniela Nicolescu va conduce Secția de Pneumologie, iar medicul Gabriela Florea este șefa Secției de Psihiatrie. Medicul Dana Dincă rămâne șefa UPU-SMURD, iar la Laboratorul de Radiologie și Imagistică șef este Dinu Maiorov.

14 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?