Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

S-a lăsat la bustul gol și a spart o sticlă de propriul cap


Un bărbat de 29 de ani, din satul Burca, comuna Vidra, a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere. Fapta a fost comisă în seara zilei de 18 decembrie 2013, la Bolotești. Suraj O. a mers într-un bar din localitate și a consumat băuturi alcoolice. Înfierbântat fiind, bărbatul și-a dat jos tricoul, lăsându-se la bustul gol, și a început să facă scandal. Mai întâi a răsturnat sticlele și paharele de pe mese, după care a pus mâna pe o sticlă, ce rămăsese în picioare, și și-a spart-o de cap. 
Întrucât făcea scandal, barmanul a dat muzica mai încet și a încercat să calmeze spiritele. Faptul că volumul muzicii a fost micșorat l-a iritat pe scandalagiu și mai tare, care a sărit la gâtul barmanului. În încercarea de a scăpa de furia lui Suraj, barmanul a vrut să iasă din local, dar a spart un geam, moment în care s-a și tăiat la mâini. Suraj a luat-o după el și a continuat să-l lovească. Victima a ajuns la spital și a avut nevoie de 3-4 zile de îngrijiri medicale. 
La audieri, Suraj a recunoscut parțial fapta. El a recunoscut că și-a spart sticla de cap, dar nu și că a făcut scandal și nici că l-a lovit pe barman. Barmanul se constituie parte civilă cu suma de 400 lei, administratorul localului cu suma de 600 lei, iar Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea cu 81,90 lei. În martie a.c., Suraj a plecat în Italia. Asta în condițiile în care a mai fost trimis în judecată, fiind și arestat în lipsă într-un alt dosar, sub acuzația de trafic de persoane.
    În dosarul în care este judecat pentru trafic de persoane, anchetatorii au stabilit că în perioada noiembrie 2012-iunie 2013, Suraj O. a racolat, transportat, traficat și adăpostit prin inducerea în eroare, constrângere și abuz de autoritate o tânără, în scopul exploatării sexuale. În luna august a anului 2012 a procedat la fel cu o altă tânără, căreia i-a plătit transportul cu scopul de a ajunge într-un loc unde urma să fie exploatată sexual. În rechizitoriu se mai arată că în anul 2012, folosind aceleași metode, Suraj a mai racolat alte două tinere în același socop. Una dintre ele a ajuns în Italia, unde a fost obligată să întrețină relații sexuale cu diferiți bărbați în schimbul unor sume de bani.
    În data de 18 martie 2014, același Suraj l-a ajutat pe un alt inculpat din dosar să adăpostească o tânără, apoi să o transporte până la Nereju, unde aceasta a fost supusă unor chinuri groaznice. În rechizitoriu se arată că Suraj a bătut-o pe fată și a obligat-o să întrețină relații sexuale orale cu celălalt inculpat. În total, bărbatul este acuzat că a obligat șase tinere să se prostitueze, iar toți banii câștigați de fete ajungeau în buzunarele sale. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?