Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Judecătoarele Timofte și Popa, propuse pentru funcții de conducere


Judecătoarele Florentina Timofte și Mariana Popa, din cadrul Tribunalului Vrancea, ar putea fi numite în funcțiile de președinte al Secției a II-a civilă, de contencios administrativ și fiscal, respectiv de președintă a Secției Penale din cadrul Tribunalului Vrancea.
    Judecătoarea Florentina Timofte a fost propusă pentru funcția de președinte al Secției a II-a civilă, de contencios administrativ și fiscal, propunerea urmând a fi luată în discuție în data de 20 noiembrie de Secția pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). „Nota Direcției resurse umane și organizare nr. 22770/1154/2014 privind propunerea de numire a doamnei judecător Timofte Florentina, în funcția de președinte al Secției a II-a civilă, de contencios administrativ și fiscal din cadrul Tribunalului Vrancea”, se arată în ordinea de zi din data de 20 noiembrie a Secției pentru Judecători din cadrul CSM.
    În ceea ce o privește pe judecătoarea Mariana Popa, aceasta a fost propusă pentru funcția de președinte al Secției Penale din cadrul Tribunalului Vrancea. Și în acest caz, propunerea va fi luată în discuție tot pe data de 20 noiembrie. „Nota Direcției resurse umane și organizare nr. 22775/1154/2014 privind propunerea de numire a doamnei judecător Popa Mariana, în funcția de președinte al Secției penale din cadrul Tribunalului Vrancea”, se mai precizează în ordinea de zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?