Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

GALERIE FOTO: Colonelul (r) Ștefănescu, înmormântat cu onoruri militare


Colonel (r) Gabriel Ștefănescu, care s-a stins din viață la vârsta de 76 de ani, a fost condus pe ultimul drum ieri, fiind înmormântat cu onoruri militare. Familia, rudele, prietenii, cunoscuții, dar și foștii colegi de arme i-au fost alături ofițerului până când sicriul a fost coborât în mormânt. De la slujba de înmormântare nu au lipsit nici militari activi, care au asistat la slujba de la biserică, apoi au însoțit cortegiul funerar până la Cimitirul Sudic, acolo unde colonel (r) Gabriel Ștefănescu își va dormi somnul de veci.
    Militarul s-a stins din viață de ziua sa onomastică, de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, fiind răpus de boală. În vârstă de 76 de ani, colonel (r) Gabriel Ștefănescu și-a început cariera militară în anii ’60, la UM 01470. A lucrat apoi la UM 2280 Cotești, unde a fost locțiitor al comandantului, dar și șef de stat major. Colonel (r) Gabriel Ștefănescu a trecut în rezervă în urmă cu aproximativ 20 de ani.
    Cei care l-au cunoscut au spus despre el că a fost un om cu un caracter deosebit. „A fost un om foarte corect, care a știut întotdeauna să discute cu subordonații. Un om deosebit, apreciat de toți cei care l-au cunoscut și ne pare rău că firul vieții lui s-a terminat aici”, ne-a spus un fost coleg, prezent la înmormântare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?