Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Milla Jovovich va naşte o fetiţă


Actrița Milla Jovovich și soțul său, regizorul Paul Anderson, vor deveni părinții unei fetițe, care va fi a doua a cuplului, după Ever Gabo, născută în 2007, potrivit contactmusic.com. Milla Jovovich, în vârstă de 38 de ani, a declarat, miercuri, că a aflat sexul bebelușului pe care îl va naște și că acesta va fi o fetiță. Jovovich și soțul său, Paul Anderson, producătorul francizei cinematografice „Resident Evil”, mai au împreună o fetiță, în vârstă de șase ani, pe nume Ever Gabo. „Vom avea o fetiță și (Ever Gabo, n.r.) abia așteaptă. Eram îngrijorată de faptul că ar putea fi un băiat, mă gândeam ce o să pățească. Îmi spuneam «mă întreb cât de mult va supraviețui în casa asta, cu fetița asta care o să îl tot împingă, o să îi pună piedică, o să îl bruscheze»”, a declarat Jovovich privind reacția fiicei sale mai mari la vestea că va avea o soră.
    Jovovich a explicat că Ever Gabo a venit deja cu mai multe sugestii de nume, unele dintre ele foarte amuzante. „Unul dintre ele a fost «toilet bowl» (vas de toaletă, n.r.). Am zis că ăsta e doar așa, pe o listă. Apoi a mai zis să-i spunem «bicycle lane» (pistă de bicicletă, n.r.). De fapt, numele pe care i-l vom da a fost ales de ea (Ever Gabo, n.r.). Sunt încă deschisă la sugestii, dar avem un fel anume de a-i spune acum”, a mai spus Milla Jovovich.

    Milla Jovovich și Paul Anderson s-au întâlnit în 2002, pe platourile de filmare ale peliculei „Resident Evil” și s-au logodit un an mai târziu. După o scurtă perioadă de separare, cuplul a avut primul copil, în 2007, iar, în 2009, Jovovich și Anderson s-au căsătorit. De origine ucraineană, Milla Jovovich este un fost manechin de succes care a reușit apoi să își construiască o carieră în cinematografie, cu roluri în filme precum „Al cincilea element” și cele din franciza „Resident Evil”, regizate de soțul ei. Milla Jovovich a jucat o gamă largă de roluri în filme precum „Întoarcerea la laguna albastră”, „Marea amețeală”, „Hotelul de 1 milion de dolari”, „Păpușa” și „Ultraviolet”. Printre proiectele ei cinematografice recente se numără lungmetrajul „Stone”, în care a jucat împreună cu Robert De Niro și Edward Norton, și versiunea 3D a clasicului „Cei trei muschetari”, regizat de Paul W.S. Anderson, în care interpretează rolul Milady de Winter.
    Paul W. S. Anderson, în vârstă de 49 de ani, este cunoscut pentru filme precum „Nebunia cumpărăturilor/ Shopping”, „Mortal Kombat”, „Event Horizon”, „Soldier”, „AVP: Alien vs. Predator” și „Cursa mortală/ Death Race”, cu Jason Statham în rolul principal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?