Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

GALERIE FOTO: Cluburile din Focşani se întrec în petreceri de Halloween


Cluburile din Focșani nu puteau rata un prilej precum Halloween-ul pentru a-și atrage clienții cu petreceri tematice. Așa că au lansat pe Facebook oferte tentante, care includ premii și băuturi gratis.
    Club White, recent deschis în Focșani, promite să premieze cel mai frumos costum și cel mai mare grup de prieteni.
    Bawary „inaugurează seria petrecerilor EXCLUSIVISTE pentru liceeni !!! La „MONSTERS BALL ” au acces DOAR elevii colegiilor / liceelor, pe baza INVITAÅ¢IILOR SPECIALE ( gratuite ) care vor fi distribuite începând de marți 28 octombrie !!! Orice grup de elevi poate solicita INVITAÅ¢II SPECIALE și poate rezerva mese (…) ! Vom premia cel mai numeros grup care face rezervare, cea mai tare fată și cel mai tare băiat care va veni costumat de halloween ! Rezervările se vor face în ordinea solicitării și în limita locurilor disponibile !”
    La Soho Pub e „stop-cadru!!!” „Vi se pregătește o super petrecere de Halloween! Ba mai mult, DOUÄ‚ PETRECERI! Urmăriți pagina oficială de Facebook și veți afla ce vrăji facem”
    DC ReVoLuTiOn pregătește „Halloween Party, Beautiful Nightmare”. Intrare Liberă. „Vă așteptăm vineri să petrecem o noapte groaznic de încinsă cu un decor înfricoșător, în costumații cât mai ciudate, înfricoșătoare, iar cea mai interesantă costumație va fi premiată”.
    La Moet Pub e Halloween Party by Dj Zet ! „Åžampanie pentru toate persoanele costumate sau machiate conform tradiției ! Premiem cea mai bună costumație ! (…) Intrarea Liberă! Am pregătit voucherele pentru cei care vin costumați sau machiați!”
    Oldies Pub & Lounge ne informează că „Halloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală, ea răspândindu-se în secolul al XIX-lea din Statele Unite ale Americii. Este sărbătorită în noaptea de 31 octombrie, așa că vă așteptăm alături de echipa Oldies să petrecem împreună seara de Halloween. Intrare liberă!”
    Cheers Pub își invită clienții la petrecerea de Haloween, folosind imaginea Joker-ului din Batman.
    Rock’n’Blues Caffe promite un spectacol de magie și shot-uri gratis. Intrarea este liberă, iar ținuta obligatorie.
    London Pub plusează cu un întreg „Halloween Week-end”, care începe astăzi cu „Scary Karaoke”, continuă vineri cu „Halloween Party” și se termină sâmbătă cu „Fiesta Loca”. Organizatorii promit „shooturi, alune, popcorn din partea casei și alte surprize”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?