Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Bătrân dispărut, găsit de jandarmi


Un bătrân din satul Rucăreni, comuna Soveja, care a dispărut de acasă, a fost găsit de jandarmi după aproape două ore de căutări. El a fost găsit într-o grădină, situată la o distanță de aproximativ 1,5 kilometri de locul dispariției.
    Familia bătrânului, care are 84 de ani, a cerut ajutorul jandarmilor în seara zilei de marți, în jurul orei 17.40. După sesizare, doi jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Soveja au plecat în căutarea dispărutului, care dacă nu ar fi fost găsit în timp util, ar fi putut îngheța de frig, ales că în zona de munte a județului temperaturile sunt mult mai scăzute noaptea. După aproape două ore, jandarmii au dat de bătrân. Acesta se afla într-o grădină, la o distanță de aproximativ 1,5 kilometri distanță de locul în care fusese văzut înainte de a dispărea.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea, bărbatul dispărut a fost găsit în stare bună, fapt pentru care nu a fost nevoie de intervenția vreunui echipaj medical. Bătrânul, care are probleme de sănătate, a fost condus până acasă, fiind lăsat în grija familiei, asta după ce jandarmii s-au asigurat că este bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?