Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Mariah Carey şi soţul său se ceartă pe custodia celor opt câini



Mariah Carey și Nick Cannon, care și-au anunțat despărțirea în luna august, după șase ani de căsnicie, se luptă pentru custodia celor opt câini pe care i-au crescut împreună. Cântăreața Mariah Carey și Nick Cannon și-au împărțit averea de 522 de milioane de dolari fără probleme, grație contractului prenupțial pe care l-au semnat atunci când s-au căsătorit, potrivit contactmusic.com. Dar cei doi nu reușesc să se înțeleagă asupra custodiei celor opt câini ai lor: The Good Reverend Pow Jackson, Mutley P Gore Jackson The Third, Jill E Beans, Pipitty Jackson, Cha, Jackie Lambchops, JJ și Speak E Beans, potrivit Sunday Express.
Carey și Cannon s-au separat în luna august, iar în septembrie cântăreața americană a depus actele pentru divorț, la scurt timp după ce soțul ei a publicat pe Twitter o serie de mesaje în care a negat informațiile potrivit cărora ar fi spus că mariajul său trece printr-o perioadă dificilă. Totuși, se pare că acele mesaje au fost publicate prea târziu, întrucât Mariah Carey este decisă să divorțeze, chiar dacă Nick Cannon a întrebat-o dacă dorește să consulte mai întâi un consilier marital.
Nick Cannon ar fi declarat în luna august că „există niște probleme în paradis”, atunci când jurnaliștii americani i-au pus întrebări despre căsnicia sa. „«Probleme în paradis» reprezintă cea mai prostească frază pe care am auzit-o vreodată! Nu aș spune niciodată așa ceva”, a scris Nick Cannon pe Twitter, în septembrie.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?