Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Tâlharii din Măicănești rămân în arest


Constantin S., zis „Costel”, și Valentin N., zis „Vădana”, care au tâlhărit un bărbat din Măicănești, rămân în arest. Asta pentru că magistrații Tribunalului Vrancea le-au respins, ieri, contestațiile formulate împotriva deciziei de arestare, luată sâmbătă de magistrații Judecătoriei Focșani. „Respinge contestațiile formulate de inculpații: Streche C. și Nistor V. , împotriva încheierii din 11.10.2014, pronunțată de Judecătoria Focșani, în dosarul nr. 13675/231/2014. Obligă contestatorii la câte 200 lei cheltuieli judiciare către stat, din care câte 100 lei onorarii apărători din oficiu. Onorariile apărătorilor din oficiu câte 100 lei pentru fiecare dintre inculpați, vor fi avansate din fondurile M.J. Definitivă”, se arată în soluția magistraților Tribunalului Vrancea.
    Fapta a fost comisă săptămâna trecută, în noaptea de joi spre vineri. Inculpații, care se cunoșteau, au petrecut seara de joi într-un un bar din localitate. La un moment dat, ei au ieșit din local și au așteptat victima în apropiere. În momentul în care aceasta a ieșit, cei doi au sărit la bătaie. Anchetatorii ne-au spus că victima a fost împinsă într-un șanț și lovită de cei doi tineri, care mai apoi i-au furat un portofel, în care avea o sumă mică de bani, și un telefon mobil. Au luat bunurile și au plecat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. O zi, atât s-au bucurat de pradă, pentru că în după-amiaza zilei de vineri, polițiștii i-au identificat.
    După audieri, ei au fost introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea. „La data de 10 octombrie a.c., ora 00.30, polițiștii din Măicănești au fost sesizați de A. Titi Marius, de 31 ani, din localitate, despre faptul că în timp ce se deplasa către domiciliu, s-a întâlnit cu doi bărbați necunoscuți, care, fără motiv, l-au trântit la pământ, l-au lovit cu pumnii și picioarele și i-au sustras din buzunare suma de 150 lei, un telefon mobil și un portofel. În urma activităților specifice desfășurate cu operativitate, polițiștii i-au reținut pe N. Valentin, de 19 ani, și S. Constantin, de 17 ani, ambii din comuna Măicănești. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță”, au transmis polițiștii vrânceni la momentul comiterii faptei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?