Ediția: Joi 24 octombrie 2024 Nr. 6743
Ediția: Joi 24 octombrie 2024 Nr. 6743

Greu fără o apărare solidă


În Sala Polivalentă s-au întâlnit formațiile de handbal juniori I LPS Focșani, echipa de pe ultimul loc, și ocupanta locului al doilea, LPS Roman. Altfel spus, zero victorii și zero puncte, contra cinci victorii și zece puncte. Distanța era atât de mare între cele două combatante încât orice speranțe ale gazdelor legate de un rezultat favorabil erau iluzie pură! Probabil că așa au gândit și jucătorii focșăneni care s-au pripit la finalizare în multe situații de gol limpezi, în care ajunseseră în urma unor combinații reușite, surprinzătoare pentru adversarii lor.
Dacă adăugăm lipsa aproape totală de eficiență a apărării, în primul rând a portarului, care a primit practic, gol, la fiecare șut pe poartă, avem explicația diferenței de opt goluri de la final. Chiar și în aceste condiții, primele 20 de minute au fost echilibrate, în minutul 21 scorul fiind 11-12. În repriza a doua, pornită de la 14-18, distanța dintre cele două echipe a fost aproape tot timpul de patru-cinci goluri și s-a mărit în ultimele cinci minute pe fondul ratărilor în urma cărora romașcanii au plecat pe contre rapide încheiate cu goluri, scorul final fiind 38-29 (18-14) în favoarea echipei din Roman.
Duminică, în etapa a treia a returului, LPS Focșani va juca în deplasare, cu LPS Botoșani, vecina de clasament, care are doar două puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?