Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Spania caută 800 de căpșunari, iar Germania 51 de asistenți


La Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea au fost declarate vacante 90 de locuri de muncă. Conform ofertei, sunt disponibile 21 de locuri de muncă în industria confecțiilor, câte unul ca îngrijitor spații verzi, lucrător la amenajarea terenurilor sportive, femeie de serviciu și tractorist. Mai sunt disponibile cinci locuri de muncă ca șofer autocamion, un loc de fochist pentru cazane abur și de apă fierbinte și 46 de locuri ca și operator confecționer industrial îmbrăcăminte din țesături, tricotaje. Mai sunt disponibile câte două posturi de sudor, floricultor și lucrător comercial, unul de vânzător, 4 de agent asigurare și câte unul de asistent social nivel superior și inspector asigurări.
    În țările din Uniunea Europeană sunt disponibile peste 1.119 locuri de muncă, cele mai multe fiind în Spania, respectiv 800, ca muncitor necalificat în agricultură, respectiv recoltare căpșuni. Germania caută un instalator întreținere, 51 de asistenți medicali, câte un specialist electronică/ inginerie industrială, electrician, agent vânzări, mecanic auto, electrician auto, mecanic instalator în instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat, îngrijitor bătrâni și asistent-însoțitor persoană vârstnică.
    În Marea Britanie sunt disponibile 10 posturi de asistenți medicali și 18 de asistenți sociali, iar Irlanda are nevoie de 10 psihiatri, 18 asistenți medicali, un psihiatru-pediatric și un medic oftalmolog. Norvegia caută doi bucătari preparate indiene, iar Franța 10 producători de vin. Și în Belgia sunt disponibile destul de multe locuri de muncă. Astfel, se caută 2 mecanici camion, un șofer stivuitor, 2 șoferi camion, un programator CNC/ operator mașină care scufundă, 2 reparatori vehicule, un tehnician mentenanță (industrie textilă), un tehnician mentenanță (industrie alimentară-panificație), un mecanic autobuz, un inginer proiectant electric, un inginer controale, un analist funcțional, un inginer de întreținere, un senior inginer service PLC/SCAD, uj analist de sistem și un analist funcțional. Tot în Belgia se mai caută câte un senior Delphi Analist Programator, senior Web Developer, dezvoltator integrare Software, dezvoltator Software și câte 5 ingineri dezvoltatori soft și testare software, un electrician camion și 2 ingineri introducere produs nou&rețea. Alte 20 de locuri de muncă sunt disponibile în Austria, respectiv 10 coordonatori echipă pentru muncă în domeniul forestier și 10 zugravi, iar în Ungaria se caută 50 de confecționeri huse mașini și 75 de șoferi autocamion.
    Persoana de contact pentru locurile de muncă din Comunitatea Economică Europeană este Daniela Brihoianu, din cadrul AJOFM Vrancea, telefon 0237.224.677 sau 0237.224.678, iar pentru cele din Vrancea Melania Bălescu, de la ALOFM Focșani, telefon 0237.230.186 ori 0237.617.964.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?