Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Incendiul de la Măicănești, din cauza unui coş de fum deteriorat


Incendiul de vineri seara, care a cuprins blocul din comuna Măicănești, a fost cauzat de „un coș de fum, canal ori burlan deteriorat”. Asta a rezultat în urma verificărilor efectuate de pompieri, după stingerea flăcărilor.
    Pagubele provocate de incendiu sunt însemnate. În urma acestuia a ars acoperișul mansardat al blocului, pe o suprafață de proximativ 400 metri pătrați, și s-au deteriorat planșeele a patru apartamente de la ultimul etaj. „În urma apelului primit prin intermediul numărrului unic de urgență 112, la fața locului s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, militarii acționând în cooperare cu voluntarii de la SVSU Măicănești. De asemenea, la locul incendiului a fost trimisă și o ambulanță SMURD, pentru a asigura asistența medicală în caz de nevoie. 10 persoane, care se aflau în imobil, au fost evacuate cu ajutorul reprezentanților SVSU.  În urma incendiului a ars acoperișul mansardat al blocului, pe o suprafață de aproximativ 400 metri pătrați, și s-au deteriorat planșeele a patru apartamente. În urma primelor verificări a rezultat că, cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un coș, canal ori burlan de fum deteriorat”, ne-a precizat căpitan Cristina Duță, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.
    Reamintim că incendiul de la Măicănești a izbucnit vineri seara, puțin după ora 20.00, iar intervenția a durat aproximativ trei ore. Încă de la început s-a precizat că incendiul a izbucnit de la coșul de fum al brutăriei situată la parterul blocului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?