Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Un profesor vrâncean a făcut STOP CARDIAC în dimineaţa primei zile de şcoală


Profesorul de matematică de la Åžcoala Gimnazială „Åžtefan cel Mare” din Bîrsești, Costel Burlui, a încetat din viață chiar în prima zi de școală. Potrivit directorului unității de învățământ, Laurențiu Burloiu, profesorul Burlui a murit  ieri dimineață, în jurului orei 2.30, în urma unui stop cardiac, la vârsta de 57 de ani.
Profesorul Costel Burlui s-a născut în anul 1957 și și-a început cariera didactică la Åžcoala din Bîrsești în anul 1984, învățându-i pe copii tainele matematicii și ale fizicii. În cariera sa de profesor, a predat și la Åžcoala din Tulnici, între anii 2000 și 2004. De asemenea, el a ocupat mulți ani și funcția de director al Åžcolii Gimnaziale din Bîrsești.
Colegii de cancelarie îl descriu ca fiind un om deosebit, o fire deschisă și sociabilă, regretându-i dispariția. „Colectivul de cadre didactice de la Åžcoala Gimnazială «Ştefan cel Mare» Bîrsești regretă trecerea în neființă a celui ce a fost profesorul de matematică Costel Burlui și este alături de familia îndoliată”, a spus profesorul Laurențiu Burloiu, directorul Åžcolii Gimnaziale din Bîrsești. Înmormântarea va avea loc joi, în cimitirul din localitate.
Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?