Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

ULTIMA ORĂ! Mai mulți romi au amenințat că dau foc Spitalului Dumbrăveni


 Scandal mare în noaptea de duminică spre luni la Camera de Gardă a  Spitalului de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni, unde rudele unui copil decedat și-au smuls părul din cap, s-au tăvălit pe jos, apoi au agresat o infirmieră și pe supraveghetorul de la Secția de Psihiatrie. 
S-a întâmplat în jurul orei 00.40, după ce o ambulanță a adus la unitatea medicală cu un copil de 2 ani și 4 luni, din Tâmboiești, care era mort. Imediat după sosirea ambulanței, în curtea spitalului au ajuns aproximativ 15 persoane de etnie romă, care le-au cerut cadrelor medicale să le dea copilul pentru a-l transporta la Focșani. „Au făcut scandal, s-au tăvălit pe jos, și-au smuls părul din cap și au amenințat că dau foc spitalului. Apoi, l-au agresat pe supraveghetorul de la Secția Psihiatrie, care are și un semn vizibil pe față, dar și pe o infirmieră. S-a sunat la 112 și a venit poliția. Din câte am înțeles, ar fi fost agresat și un polițist”, ne-a spus Costel Negoescu, managerul Spitalului Dumbrăveni. 
 Oamenii legii au precizat că niciun polițist nu a fost agresat, iar până astăzi, la ora 14.00, nu s-a depus nicio plângere. Ei au adăugat că vor face verificări în acest caz. 

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?