Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Voinţa DEEP SERV s-a oprit în sferturile de finală


Campioana Vrancei la minifotbal, echipa Voința DEEP SERV Focșani a ajuns până în faza sferturilor de finală la ediția din acest an a Cupei Magic, întrecere care s-a desfășurat la Iași și care a reunit la start cele mai bune echipe ale momentului din România. Gruparea antrenată de Ionuț Constantinescu și manageriată de Marian Spînu a avut un parcurs perfect până în faza sferturilor, unde au dat de echipa Neața&Prietenii București, fostă campioană și vicecampioană națională.
Partida, disputată ieri dimineață, a fost câștigată de bucureșteni cu scorul de 4-2. În grupă, Voința DEEP SERV și-a confirmat statutul de favorită și a obținut victorii scontate: 4-0 (2-0) cu Zimbru Vaslui, 5-0 (2-0) cu Angi Bau Iași și 3-1 (2-0) cu Terwa Brașov. În optimile de finală, focșănenii au trecut cu 2-0 de Pabo Team Pașcani, joc decis în actul secund, când gruparea de pe Milcov a reușit să se desprindă pe tabela de marcaj. Lotul echipei Voința DEEP SERV deplasat la Iași a fost format din următorii jucători: Gabriel Lazăr și George Sîrbu (portari), Cristi Gurguiatu, Viorel Crăciun, Claudiu Mihai, Ionuț Căpățînă, Răzvan Crăciun, Florin Stanciu, Cătălin Curteanu, Marius Bodoc, Răzvan Duțu și Emilian Chivu.
Cealaltă echipă vrânceană prezentă la Cupa Magic de la Iași, Dr.GSM&Global Proiect a obținut în grupă o victorie și două eșecuri, ultimul, 2-3 în fața celor de la Oz Er Bacău, meci în care Dr.GSM&Global Proiect a condus la pauză cu 2-1 și a ratat o sumedenie de ocazii în actul secund. Invitatul de onoare la acest turneu a fost fosta mare glorie a fotbalului italian și mondial, atacantul Paulo Rossi, campion mondial cu Squadra Azzura în anul 1982.
Nu au lipsit de la Iași nici finalistele din acest an ale turneului final al Campionatului Național de minifotbal de la Roman, campioana Ploiești 2010 și vicecampioana Design Construct Brașov (deținătoarea Cupei Magic). În marea finală de la Roman s-au impus ploieștenii cu scorul 3-2 după executarea loviturilor de departajare (la finalul timpului regulamentar scorul a fost egal, 1-1).

Rezultatele echipei Voința DEEP SERV Focșani:
4-0 (2-0) cu Zimbru Vaslui,
5-0 (2-0) cu Angi Bau Iași,
3-1 (2-0) cu Terwa Brașov.
În optimile de finală: 2-0 (0-0) cu Pabo Team Pașcani.
În sferturile de finală: 2-4 cu Neața&Prietenii București.

Rezultatele echipei Dr.GSM&Global Proiect:
0-1 cu Åžtiința Galați,
4-2 cu Sultan Suleyman Iași,
2-3 cu Oz Er Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?