Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

GALERIE FOTO:Cofetăria Princess Vă recomandă desertul săptămânii


           BOMBOANE CU FISTIC ÅžI COCOS
 
      INGREDIENTE:

170g lapte condensat
70g nucă de cocos
30g fistic măcinat (nesărat)
Un sfert de linguriță scorțișoară
O lingură unt

Se pun toate ingredientele într-o oală la foc mediu amestecând continuu. Se amestecă circa 5 minute până ce compoziția se desprinde de pe oală și se adună în jurul lingurii. Se lasă la răcit apoi cu mâinile unse cu puțin ulei (unt), se formează biluțe care se tăvălesc prin nucă de cocos sau fistic măcinat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?