Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Tânărul care și-a lovit fratele cu sapa, la judecată


Bărbatul de 22 de ani, din Nereju, care și-a lovit fratele mai mare cu sapa, în cap, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. Costel R. va fi judecat pentru infracțiunea de tentativă la omor.
    Fapta a fost comisă în noaptea de 14 spre 15 iunie. Aburiți de alcool, cei doi frați s-au luat la ceartă din cauza unui prelungitor, pe care îl revendicau ambii. Costel R., de 22 de ani, și-a lovit fratele mai mare, Neculai R., de 34 de ani, cu o sapă. Loviturile au fost aplicate în cap, iar victima a avut nevoie de intervenții chirurgicale și a primit 25-30 de zile de îngrijiri medicale, după cum se arată în rechizitoriul procurorilor. 
Frații locuiau împreună în casa mamei lor, iar înainte de bătaie au mers la un alt frate, care locuiește în apropiere. Acolo au băut bere și țuică, aduse de un martor. Apoi, Costel și Neculai au început să se certe din cauza unui prelungitor, ambii susținând că acesta le aparține. Văzând că cei doi s-au luat la ceartă și că nu se mai poate înțelege cu ei, fratele la care erau în vizită i-a trimis acasă. Cei doi s-au certat și pe drum, iar când au ajuns în curtea locuinței mamei lor au început să se lovească. Inculpatul spune că victima a dat prima lovitură cu prelungitorul,  după care el a luat o sapă și a lovit-o, provocându-i leziuni în zona capului.
     La scurt timp după comiterea faptei, fratele bătăuș a fost reținut și apoi a ajuns
în fața magistraților Tribunalului Vrancea, care au admis propunerea procurorilor și au dispus arestarea preventivă. În zilele următoare, el va ajunge din nou în fața judecătorilor, urmânbd a se lua în discuție prelungirea mandatului de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?