Ediția: Vineri 19 iulie 2024 Nr. 6674
Ediția: Vineri 19 iulie 2024 Nr. 6674

Simona Halep: În circuitul WTA e destul de greu să ai prietene bune


Jucătoarea Simona Halep a declarat în cadrul emisiunii WTA Live Acces Hour, care a avut loc, luni, la Cincinnati, că este destul de greu să aibă prietene în circuit, precizând că are o prietenă foarte bună în România, cu care vorbește zilnic. Întrebată cu cine se înțelege mai bine dintre jucătoarele din cadrul circuitului WTA, Halep a răspuns: „În circuit e destul de greu să ai prietene bune, dar acasă am o prietenă cu care vorbesc în fiecare zi. Vorbesc și cu româncele din circuit, dar echipa mea este cel mai bun prieten”.
Ea a afirmat că va fi greu să urce pe locul 1 al clasamentului WTA, precizând că se bucură de poziția secundă pe care o ocupă în prezent. „Sunt foarte fericită să fiu pe locul doi în clasament. Este o zi mare pentru mine, dar vreau să rămân concentrată pe turneu, pentru că am meci în turul doi. Serena încă joacă, așa că va fi greu să ajung numărul 1. Vreau să mă bucur de acest moment, pentru că sunt locul doi și vreau să văd cât de mult pot sta pe această poziție”, a spus jucătoarea română.
Simona Halep a explicat că face zilnic exerciții specifice pentru spate pentru a evita problemele avute în ultima perioadă. 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?