Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

GALERIE FOTO: „Clubul Speranței“, inaugurat de Rotary Club la Mărăşeşti


Rotary Club Varana Focșani a inaugurat joi, în prezența primarului orașului Mărășești Valerică Chitic și a directorului Căminului pentru Persoane Vârstnice „O nouă șansă” din localitate, Daniel Drăgan, „Clubul Speranței”.
Elena Stoica, președinta în exercițiu a Rotary Club Varana Focșani, a precizat că acțiunea a făcut parte din Programul „Voluntar al viitorului”, care are drept scop stimularea și dinamizarea activităților de voluntariat, oferind astfel doritorilor șansa de a se face utili în societate. „Acțiunea derulată de Rotary Club Varana la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Mărășești este cel de-al doilea proiect desfășurat în cadrul programului «Voluntar al viitorului», după «Trofeul George Bucuroiu-Consiliul Județean Vrancea». Am urmărit mai multe obiective: igienizarea și modernizarea sălii de activități, igienizarea corpului de clădire în care se află saloanele bolnavilor invalizi și a grupurilor sanitare aferente, precum și igienizarea grădinii. S-a muncit foarte mult. Totul s-a realizat numai cu ajutorul voluntarilor”, a afirmat Elena Stoica.
În „Clubul Speranței”, cei 38 de bătrâni internați în Căminul „O nouă șansă” din Mărășești vor avea la dispozție un televizor LCD, un DVD player, jocuri de table și șah, precum și o bibliotecă dotatată cu mai multe cărți. La inaugurarea clubului, persoanele vârsnice care beneficiază de serviciile Căminului au fost invitate să ia parte la o masă festivă, oferită de membrii Rotary Club Varana. Cu acest prilej, bătrânii au primit cadouri și diplome.
De asemenea, câte un cadou și diplome de „Voluntari ai speranței” au primit și angajații Căminului pentru Persoane Vârstnice. „Intenția noastră este să reușim să transmitem la câți mai mulți oameni de bine dorința de a face câte ceva. Nu trebuie bani mulți, trebuie doar să trezești, cumva, sentimentul că, prin voluntariat, se pot face multe lucruri frumoase„, a mai spus președinta în exercițiu a Rotary Club Varana Focșani, Elena Stoica.

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?