Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Beyonce va cânta la MTV Video Music Awards 2014



Cântăreața americană Beyonce, aflată în prezent într-un turneu mondial alături de soțul ei, Jay-Z, va primi un premiu special și va cânta la gala MTV Video Music Awards, care va avea loc pe 24 august, în California, au anunțat joi reprezentanții postului MTV. Beyonce, care a primit opt nominalizări la MTV Video Music Awards 2014, va fi recompensată cu Michael Jackson Video Vanguard Award, una dintre distincțiile de top ale industriei muzicale. „În calitate de cântăreață, Beyonce a oferit unele dintre cele mai memorabile performanțe din istoria VMA”, se afirmă într-un comunicat emis de postul MTV.
Artista americană, în vârstă de 32 de ani, a fost nominalizată inclusiv la categoriile „cel mai bun videoclip” și”cea mai bună colaborare”, pentru duetul ei cu Jay-Z intitulat „Drunk In Love”. Ea va concura la categoria „videoclipul anului”, printre alții, și cu rapperul australian Iggy Azalea. Cântărețul R&B Usher și grupul rock australian 5 Seconds of Summer vor urca și ei pe scenă la această gală.
Gala MTV Video Music Awards 2014 va avea loc în complexul The Forum din orașul Inglewood din California pe 24 august începând cu ora locală 21.00. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?